وب سایت چیست

وب سایت چیست؟

در دنیای امروز امکان ندارد واژه‌هایی مانند وبگاه، تارگاه، تارنما، سایت و یا همان وب سایت به گوشتان نخورده باشد و بدون شک بنا بر نیازهای مدرن، سر و کاری با این صفحات اینترنتی داشته‌اید. اما تا به حال فکر کرده‌اید که وب سایت چیست؟ در این مقاله کوتاه قصد داریم تا نیم نگاهی به مفهوم وب سایت، تفاوت‌های آن با وبلاگ و همچنین انواع آن داشته باشیم.

مفهوم وب سایت

سایت اصطلاحا به جایی در اینترنت گفته می‌شود که یک صفحه یا تعداد بیشتری از صفحات را در خود جا داده است. هریک از صفحات آن نیز دارای محتوا و اطلاعات مختلفی اعم از متن، تصویر، فیلم، فایل های صوتی و… وجود دارد. هر سایتی در دنیای وب، دارای یک آدرس یا URL است که از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است.

وب سایت‌ها نیز به مانند ما انسان‌ها دارای اسمی منحصر به فرد هستند که در دنیای وب به آن‌ها دامنه یا دامین گفته می‌شود. هر سایتی دارای یک دامین و یک شماره شناسایی منحصر بفردیا IP می‌باشد تا از باقی صفحات متمایز شود. همچنین پس از هر دامنه‌ی منحصر به فرد، آدرس سایت دارای یک پسوند می‌باشد که با آن به اتمام می‌رسد. در ایران رایج‌ترین این پسوندها com، ir، org و… می‌باشند.

صفحات وب عموما با HTML نوشته می‌شوند و در حقیقت کدهای HTML، سنگ بنای هر صفحه اینترنتی می‌باشند که با استفاده از پروتکل‌های PHP می‌توان به آن دسترسی پیدا کرد. در واقع وظیفه این پروتکل گرفتن و انتقال دادن اطلاعات از سرور سایت به مرورگر جهت نمایش آن به کاربر می‌باشد.

چرا باید وب سایت داشته باشیم؟

بسیاری از ما به فکر راه اندازی یک وب سایت برای خود هستیم تا یا محصولات خود را بفروشیم، خدمات آموزشی را ارائه دهیم، شرکت خود را معرفی کینم و یا اخبار سراسر دنیا را پوشش دهیم. اما تا به حال از خود پرسیدیم که چرا باید سایت داشته باشیم؟ اصلا چه نیازی به داشتن یک سایت برای موارد گفته شده وجود دارد؟

معتبر باشید!

وب سایت شما نشان دهنده اعتبار خودتان و کسب و کار شماست. در گذشته‌ی نه چندان دور اعتبار هر شرکت و کسب و کاری، داشتن آدرس واقعی بود، اما در دنیای امروز برای حرفه‌ای بودن و جلب اعتماد مشتریان، نیاز به طراحی یک وب سایت دارید. در واقع سایت شما همان نقش دفتر کار یا فروشگاه را برای شما بازی می‌کند. اگر برای کسب و کار خود به فکر سایت نباشید، قافیه را به رقبایی که وب سایتی برای خود دست و پا کرده‌اند باختید!

بیل گیتس در اینباره می‌گوید: اگر کسب و کار شما در اینترنت وجود ندارد، در واقع کسب و کار شما اصلا وجود ندارد!

هزینه‌های خود را با وب سایت کاهش دهید

دیگر لازم نیست به فکر صرف هزینه‌های هنگفت برای دیده شدن، اجاره یا خرید مکان رفت آمدهای پی در پی و… باشید. خیلی راحت می‌توانید با طراحی یک سایت برای خود و کسب و کارتان، هزینه‌های خود را به حداقل برسانید.

حد و مرزها با داشتن وب سایت رو بشکنید

دیگر لازم نیست برای تبلیغ، فروش یا پرزنت محصولات خود مسافت‌های طولانی را طی کنید یا مجبور به کارهای طاقت‌فرسای دیگری شوید. چرا که شما وب سایتی دارید که قابلیت انجام تمام این کارها را دارد و به راحتی هرچه تمام تر بدون اینکه از پشت سیستم کامپیوتری خود یا حتی تلفن همراهتان تکان بخورید، می‌توانید با زدن چند کلیک این کارها را انجام دهید.

روابطتان را با داشتن وب سایت گسترش دهید

با داشتن یک سایت می‌توانید در زمینه کاری خود، با همکاران زیادی آشنا شوید و ارتباطات خود را بیش از پیش گسترش دهید. این اتفاق علاوه بر ایجاد موقعیت‌های جدید برای شما، باعث پیشرفت در حوزه مورد نظرتان نیز خواهد شد.

۲۴ ساعت ۷ شبانه روز در دسترس باشید!

در کسب و کار اینترنتی و به خصوص با داشتن سایت، دیگر چیزی به اسم ساعت کاری وجود نخواهد داشت. یک وبساتی خوب به شما این امکان را می‌دهد که همیشه و همیشه حتی در روزهای تعطیل نیز کالا و خدمات خود را به نمایش بذارید! این کار هم در میزان درآمدهای شما تاثیر بسزایی خواهد داشت و هم باعث می‌شود که با مشتریان خود در ارتباط بیشتری باشید.

مشتری‌ها خود را بیشتر کنید

اگر هنوزم به کسب و کار سنتی اعتقاد دارید، بهتر است بدانید که اگر یک وبسایت داشته باشید دیگر محدود به مشتری‌های شهر و محله خودتان نیستید! با داشتن یک سایت می‌توانید کالا و خدمات خودتان را به نقطه نقطه‌ این کره‌ی خاکی عرضه کنید. در حقیقت با ایجاد یک وب سایت، جبر جغرافیایی برای شما بی معنی خواهد بود.

انواع وب سایت

به طورکلی شما می‌توانید در هر زمینه‌ای که بخواهید یک وب سایت داشته باشید. در حقیقت سایت‌ها از انعطاف پذیری بالایی برای کاربردهای مختلفی بهره می‌برند. می‌توان از آن‌ها در زمینه‌هایی اعم از خبری، شخصی، شرکتی، فروشگاهی، علمی/آموزشی و… استفاده کرد.

دیدگاه شما

جستجو

Call Now Button